If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз даже се чудя, как тази кола стоя толкова дълго време без никой да я купи.
При положение, че "навън" цените й започват пак от 9-10К, ама в евро.
Ами аз не знаех за нея и както знаете търсих 164 QV при обиколката ми Австрия, Германия, през Швейцария, Италия и като не намерих читава 164 QV на приемлива цена взех инпулсивно GTV-то, след като случайно огледах едно в Швейцария (доволен съм де) , но не знаех , че има по ново с 3.2 която се продава на такава изгодна цена и то в БГ, като видях обявата вече имах моята
Сега съм доволен, че ще има още едно GTV 3.2 (освен на Бобо) което ще бръмчи из София
Сега чакаме снимки и клипче Честито на новия собственик!!!
Искам да използвам темата, да поспамя и да изразя възмущението си. Понеже предницата на Gtv, е ''ужасна'' този собственик е решил да смени целия face и ето го резултата!!!. Дано няма подобен пост някъде.
Искам да използвам темата, да поспамя и да изразя възмущението си. Понеже предницата на Gtv, е ''ужасна'' този собственик е решил да смени целия face и ето го резултата!!!. Дано няма подобен пост някъде.
И аз така си помислих,чакам го да се похвали и да покараме с него със смъкнати прозорци ...може да преминем два-три пъти през "ускорителя на елементарни частици" - Люлинския тунел
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НЯМА ТАКЪВ КЕФ!
Невероятна кола!Страшен баланс!-мъркането на шестака те унася,а твърдото окачване те държи буден! То си е за хвалба!Има и още-даде ми комбиниран разход 10/100!!!!! Остана и за почерпка!
Колега,ще караме когато кажеш,ма ми се струва малко студено за отворени прозорци...
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!НЯМА ТАКЪВ КЕФ!
Невероятна кола!Страшен баланс!-мъркането на шестака те унася,а твърдото окачване те държи буден! То си е за хвалба!Има и още-даде ми комбиниран разход 10/100!!!!! Остана и за почерпка!
Колега,ще караме когато кажеш,ма ми се струва малко студено за отворени прозорци...
Aйде още веднъж честито!
Със здраве и безаварийно да я караш, пък дай Боже всеки да може да си сбъдва мечтите като теб.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment